...siis kutsujen hitti oli ehdottomasti Daimkakku jonka viimeisiä palasia tässä juuri syön... Ohjetta pyydettiin ja lupasin että täältä löytyy.

Itse en ole valtava tummansuklaan ystävä joten muokkasin hieman, ja laitoin osittain maitokaakaojuomajauhetta kaakaojauheen siasta. Ja kuten Riikka vinkkasi laitoin enemmän daimia kuin ohjeessa sanottiin. Riikan ruokaohjeissa siis alkuperäinen resepti. Tupperwaren iso kruunu, on niin iso että aina kakut näyttää matalilta ja epäonnistuneilta, jota tämä kuitenkaan ei ollut.

1311476.jpg

200 g voita tai margariinia

2 dl sokeria

3 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

1 rkl tummaa kaakaojauhetta

2 rkl Maitokaakaojuomajauhetta 

0,5 dl maitoa

n. 170g g (vajaa 2 pss) Daim -muruja

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä Daim -murut taikinaan vuorotellen maidon kanssa, älä vatkaa vaan sekoita varovasti. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45-60 min uunista riippuen. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ennen kumoamista.

Tämä on parhaimmillaan vasta parin päivän säilytyksen jälkeen, eli kakun jäähdyttyä kääri se tiiviisti folioon ja nosta jääkaappiin maustumaan.