Ainakin siltä tuntuu vaikka ulkona tuulee ja on kurja keli. Eilen pyöräytin pakastemansikoista kääretortun joka muuten oli aivan taivaallisen hyvää. Söin yhden palan ja molemmat päätypalat, mutta eihän päätypaloja lasketa Nolostunut

1244048236_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

SUKLAA-MANSIKKAKÄÄRETORTTU

Pohja:

4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1/2 dl perunajauhoja
1 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta (tummaa)
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

2,5dl Flora vispiä
vähän vaniljakreemijauhetta
1 purkki rahkaa
n. 3 dl pakastemansikoita, sulatettuna ja valutettuna
2 dl Toblerone valkoistasuklaata rouhittuna

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää joukkoon keksenään sekoitetut kuivat aineet.Paista leivinpaperilla vuoratulla uuninpellillä 225 astetta, n. 8 minuuttia. Kumoa sokeroidulle leivinperille.

Valmista täyte vatkaamalla floravispi johon on lisätty vaniljakreemijauhe. Sekoita joukkoon rahka ja suklaat, sekä lopuksi mansikat, jos et halua niiden rikkoutuvan.

Levitä jäähtyneelle kääretorttulevylle ja kääri hyvälle rullalle. Anna vetäytyä kylmässä, jopa seuraavaan päivään.

Viipaloi ja nauti hyvässä seurassa teen kanssa.