Tätä kakkua olen tehnyt ihan alkubloggailun aikoina. Nyt tuli tempastua taas ja kyllä se vaan on hyvää. Tällä kertaa kuorrutin kakun Virosta ostamallani valmiina kuorrutteella. Näppärää, nämä löytyivät ihan sataman vieressä olevasta ruokakaupasta.

Kuorrutus päällä on tuota Hazelnutsia, vaaleampaa. NAM!

Sitten itse kakkuun:

DAIMKAKKU

200 g voita tai margariinia

2 dl sokeria

3 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

1 rkl tummaa kaakaojauhetta

2 rkl Maitokaakaojuomajauhetta 

0,5 dl maitoa

n. 170g g (vajaa 2 pss) Daim -muruja

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä Daim -murut taikinaan vuorotellen maidon kanssa, älä vatkaa vaan sekoita varovasti. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45-60 min uunista riippuen. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ennen kumoamista.

Tämä on parhaimmillaan vasta parin päivän säilytyksen jälkeen, eli kakun jäähdyttyä kääri se tiiviisti folioon ja nosta jääkaappiin maustumaan.