Kokeilin tätä aamulla kun muutakaan tekemistä ei ollut. Vein töihin, muut tykkäs ja kehui, minä en :) No en ole itse oikein vahvan/tumman suklaan ystävä. Tämän pitäisi olla mutaa... Mutta vaikka paistoin 5 minuuttia lyhyemmän ajan kuin ohjeessa eli 20 min. Ei se kyllä sisältä tarpeeksi kosteaksi jäänyt.

On kokeilemisen arvoinen jos suklaasta tykkää.

Kuva otettiin töissä kun hoksasin etten ottanut kuvaa. Valoa ei ollut oikein tarpeeksi.

Ohje on kirjasta SUKLAATA JA KAHVIHETKIÄ

1494804.jpg

1 dl sulatettua voita (käytin margariinia)

1 dl kaakaojauhetta

2 1/2 dl sokeria

1/2 tl vaniljasokeria

2 munaa

2 dl vehnäjauhoja

1/4tl tavallista suolaa

1/2 dl hasselpähkinärouhetta

Sulata voi, sekoita joukkoon kaakaojauhe. Sekoittele miedolla lämmöllä. (Itse sulatin mikrossa ja sekoitin vain kaakaon joukkoon) Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon loput aineet hyvin. Voitele ja jauhota vuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 astetta 25-30 min. (minun uunissani ei siis missään tapauksessa näin pitkään, minä paistoin 20min. sekin liikaa)