Pääsin eilen töistä melkein 30 minuuttia etukäteen. Jäi aikaa tehdä itselle täyttävä iltapala. Näitä olen muutamissa blogeissa tavannut ja nyt tein oman version. Hetken tämäkin tuossa kokeilulistalla oli ja nyt tuli aika. 4 kpl jäi tällepäivälle, meille molemmille töihin 2 evääksi.

RIESKAPOHJA PIZZAT

1555527.jpg

Pohjana siis Lapin rieskaset ohra, pieniä. Päällä jo amulla paistettua jauhelihaa, ananasta ja tomaattia sekä juustoraastetta. Jauheliha on maustettu jauhelihamausteella ja ennen juustoa laitoin pizzamaustetta. Paistettu 200 asteessa n. 10 min.

Mielestäni idea ihan toteuteus kelpoinen. Rieska jää hieman pehmeäksi, en tiedä jos olisi paistanut kauemmin olisko tullut rapeaksi? Mutta hyvää oli nälkään ja mielelläni syön vielä eväänä tänään.