Nuorimaiseni täyttää tiistaina 5 vuotta. Aloittelin jo tarjoilujen tekoa eilen, jolloin valmistin Mimmin hyrriin taikinan. Tänään aamulla täytin ne. En laita tuon rahkavoitaikinan enkä muun teko ohjeita sillä Mimmillä on loistavat ohjeet tässä linkissä.
Täytteenä mulla on näissä:
Korpelan savukinkku rouhetta
Suippopaprikaa silputtuna
Alle sivelin Aurinkokuivattuatomaatti tuorejuustoa
Toisiin laitoin täytteeksi:
Paistettua paistijauhelihaa
herkkusieniä
ruohosipulisilppua
sivelin myös kerroksen ruohosipulituorejuustoa
Juustona molemmissa oli valmiiksi raasettuna ostettua arkijuustoa. Ensin sain hyvinkin rumia aikaan, mutta toinen satsi oli jo kauniimpia ja tasaisempia. Harjoitus tekee tässäkin mestrin. Tosin Mimmi on näissä niin mesteri ettei ihan hetkessä hänen tasolleen yllä. Makutuomarin mielestä kinkku oli maistuvampaa kuin jauheliha. Ilmeisesti olisi saanut tuota jauhelihaa maustaa enemmän.