5 vuotis synttäripöydästä löytyi myös tälläinen hyvinkin makea kakku, johon ohjeen löysin Momma´s Little Bakeryltä.
GEISHAKAKKU
Pohjana mulla oli pipareita (siis ruskeita, jouluisia) ja n. 75g sulatettua voita.
Murskaa keksit pieneksi ja sekoita sula voi niiihin. Taputtele irtopohjavuuan pohjalle jossa leivinpaperi. Laita kylmään pohjan teon ajaksi.
Täytteessä
200g Geisha-konvehteja (olis saanu olla enemmänkin)
5 dl flora vanillaa vaahdotettuna
200g maustamatonta tuorejuustoa
4 liivatelehteä
1/2dl kuumaakahvia
Paloittele konvehdit, vatkaa vanilla vaahdoksi, vatkaa joukkoon tuorejuusto. Liota liivatteet kylmässä vedessä ja sekoita kuumaan kahviin. Lisää liivateseos taikinaan. Lopuksi konvehdit. Anna hyytyä viileässä yön yli.
torstai, 8. tammikuu 2009