ah mikä ohje. Ihanaa hieman lämpimänä. Viileänä ei enää niinkään, koska suklaa jää hieman tahmeaksi, ei paljon.. Mutta jos vaan olet tuhdin suklaanystävä niin kokeile tätä ohjetta

N. 20 palaa

Taikina:

100g tummaa suklaata
125g voita
2 prk persikoita (tai aprikooseja) kokonaispaino valutettuna 440g
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 rkl leivinjauhetta (ei ole virhe tuo rkl)
1 dl kaurahiutaleita
1 dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
4 kananmunaa

Päälle:

n. 1 dl kaurahiutaleita
100g pekaanipähkinöitä
n. 1/2 dl hunajaa

Lämmitä uni 180 astetta

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita sulamassa hyvin.

Valuta persikat ja paloittele ne isoiksi paloiksi. 

Sekoita jauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe kulhossa. Lisää kaurahiutaleet, sokeri ja vaniljasokeri ja sekoita.

Lisää kananmunat, sulatettu suklaa ja persikanpalat.

Sekoita taikina hyvin ja kaada se suorakulmaiseen uuni vuokaan. (ohje on Tupperwaren ja suunniteltu tehtäväksi 3,3 litraisessa UltraPro padassa, itse tein sen Tupperwaren UltraPlus padassa joka suurin piirtein saman kokoinen. Mutta mikä tahansa 3 litranuuni vuoka käy. Esim lasinen lasagnevuoka.) Lisää kakun päälle kaurahiutaleet, pähkinät ja hunaja.

Paista kakkua 180 asteessa 20 minuuttia.