Ihan ensin Onnittelen arvontani voittajaa ELLIÄ , Ellin voitto selvinee ensiviikolla, jahka saan vietyä sen Ellille. Asumme naapurikunnissa joten taidan poiketa viemään, enkä kuljeta sitä nyt Itellan avustuksella.

Pääsiäsikakku meillä syötiin jo viime lauantaina, kun tupa oli täynnä kavereita.

Sormet ovat syyhynneet tämän pursotusteknikan kokeiluun ja nyt tuli aika sille. Muutamissa blogeissa nähnyt moisen ja siitä se ajatus sitten lähti. Olen melko tyytyväinen. Ensikerralla vielä onnistuneemmin.

Kakku on 4 munan gluteeiniton pohja. Ohje on Ullan kirjasta Unelmakakut.

Välissä:

Purkki säilykemangoja soseeksi
4 rkl Kreikkalaista jugurttia
1/2 purkkia Flora vanillaa
3 liivatetta

Toisessa välissä

1/2 purkkia Flora Vanillaa
4 rkl kreikkalaista jugurttia
1/2 levyä Pandan valkoista suklaata
2 liivatetta

Raikasta ja makoisaa.

Pursotukset tein Flora vispillä jonka joukkoon laitoin vaniljakreemijauhetta tukemaan vaahtoa. Värjäsin muutamalla tipalla pinkkiä pastaväriä.