Tämä kakku on pyörinyt mielessäni jo jonkin aikaa. Olen joitakin versioita nähnyt kirjoissa ja lehtisissä, mä tein kuitenkin ihan oman. Tuo kieputtaminen ei ollut kylläkään loppupätkillä enää helppoa, vaatii harjoitusta. Mutta hyvää tää oli!!

KIEPUTUSKAKKU

2080802.jpg

Pohja on ihan tavallinen kääretorttupohja x2 pellillistä. Ohjeen voit ottaa vaikka tästä

Välissä:

4 dl kermaa

2 rasiaa appelsiinituorejuustoa

Vatkaa kerma ja lisää joukkoon appelsiinituorejuusto.

Laita puolet täytteestä yhden kääretorttulevyn päälle. Leikkaa levy kolmeen osaan pitkittäin. Rullaa ensimmäinen suikale rullalle ja jatka rullaamista seuraavasta suikaleesta. Toisen levyn suikaleita ei enää oikeen pysty rullaamaan, vaan ne joutuu kieputtamaan kun kakku on jo tarjoiluastiallaan. Tässä se hankaluus sitten tulikin, saada siitä kaunis. Mä kun en halunnut peittää tätä kermavaahdolla, vaan halusin kieputuksen näkyvän.