Kävin entisellä työpaikallani perjantaina. Pitihän sinne leipasta viemistä. Koska on perjantai ja kukaan ei ole seuraavana päivänä syömässä jos jotain jää, niin päätin että pikkuleivät olisivat sellaisia jotka säilyvät. Aikapulankin vuoksi päädyin suklaakauralastuihin. Entinen pomoni totesi näiden näyttävän sontaläjiltä, ei voinut kuin nauraa, sillä olen samaa mieltä. Ei ne kauniita olleet mutta HYVEJÄ!

SUKLAA-KAURALASTUT

50g Sulatettua voita

2 dl isoja kaurahiutaleita

1 rkl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 dl sokeria

6 palaa Pandan hurmaava tumma peach passion suklaata raastettuna

1 kananmuna

Sekoita kaikki kuivataineet, lisää joukkoon sulatettu voi ja muna. Nostele pellille pieniä nokareita kahdella teelusikalla. Jätä reilut välit koska leviävät isoiksi.

Paista 200 astetta ja 5 min.

Irrota hiukan jäähtyneinä.

Tuon suklaalevyn sain Kirsin käydessä kylässä, häneltä tuliaisiksi. Kaapissa se on odottanut jotakin ihanaa ohjetta. Nyt muutama pala meni tähän, ja joo, loput suuhun.

EDIT pakko laittaa tänne kaikille tietoon, kun on ihmetelty miten ex-pomo voi sanoa noin, että mulla ja ex-pomolla on loistavat välit, huumorimme menee hyvin yhteen ja molemmat rakastetaan kinaamista ja vänkäämistä. Monesti olen sanonut että niin loistavaa pomoa noiden asioiden puolesta saa hakea. Eli tämä kommentti aiheutti pelkkää hilpeyttä ja yhdessä nauramista. Kiitos kuitenkin sanoistanne, niistä olisi ollut apua jos sympatiaa olisin tarvinnut Hymy.