Siskoni valmistaa ruuan, minä jälkkärin.

033.jpg

Kutsutaan äiti ja sisarukset perheineen syömään. Nautitaan toistemme seurasta, siitä on Äitienpäivä tehty.

Jälkkärinä Marianne kakku.

Pohja:

175g Marianne keksejä
35g voita.

Murskaa keksit ja sulata voi. sekoita voi keksinmuruihin. Painele irtopohjavuuan pohjalle, joka on vuorattu leivinpaperilla.

Täyte:

4 liivatetta
200g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl rahkaa
2 tl vaniljasokeria 
purkki Flora vispiä
1 pussi marianne crush -rouhetta

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa vispivaahdoksi ja lisää siihen rahka sekä tuorejuusto ja vaniljasokeri. Sekoita joukkoon Mariannerouhe massaan. Kuumenna tilkkavettä ja liota siihen liivatteet, sekoita liivate ohuena nauhana, kokoajan vispaten massaan. Kaada täyte keksipohjan päälle. 

Hyydytä yön yli tai ainakin 4-6h. 

Koristelin reunan Royal suklaapaloilla, päälle asettelin erilaisia suklaakonvehteja. 

032%20%282%29.jpg