Suklaapossun blogi on aivan ihana. Löysin sieltä tämän herkullisen ohjeen ja monta muutakin.

Kuningatar-tuorejuusto-suklaabrownies

090-normal.jpg

Mulla valitettavasti oli liian isopelli, joten jäivät vähän mataliksi ja ei niin täydellisen "raaáksi"

n. 20 x 30 cm uunipellille, n. 15-18 palaa 

Aineet:

125 g tummaa suklaata (70%) sulatettuna

200 g voita/leivinmargariinia

2.5 dl tummaa ruokosokeria
4 munaa
3.5 dl vehnäjauhoja
1 rkl vaniljasokeria
2 mm suolaa
100 g tummaa suklaata (50%) rouhittuna 

Tuorejuusto-päällinen:
200 g tuorejuustoa
1 muna
3 rkl tummaa ruokosokeria
1 tl vaniljasokeria
 
Pinnalle:
3 dl (pakaste)vadelmia
1 dl (pakaste)mustikoita
 
Ohje:
Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen. Pilko 125 g tummaa suklaata sekä voi/leivinmargariini kulhoon. Lämmitä mikrossa varovasti välillä sekoittaen, kunnes suklaa sulaa. Lisää joukkoon ruokosokeri. Vatkaa sekaan myös munat yksitellen kunnolla sekoittaen. Sekoita jauhojen joukkoon vaniljasokeri ja suola. Lisää jauhot suklaaseokseen. Kääntele joukkoon lopuksi vielä rouhittu tumma suklaa. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Sekoita tuorejuuston joukkoon muna, ruokosokeri ja vaniljasokeri. Kaada seos suklaataikinan päälle uunipellille. Ripottele päälle vielä vadelmia ja mustikoita. Paista uunin keskitasolla n. 25-35 minuuttia, kunnes piirakka vielä hieman hyllyy ihan keskeltä, mutta on reunoilta kiinteytynyt.