Tein aamulla kääretorttua, töihin. Tosin kun on kiire niin aina puuttuu joku tarvike. Täytteeseen olisi kuulunut ihan tavallista kermavaahtoa, mutta kun mulla oli vaan Flora Vanillaa. Ja niinhän siinä kävi että täytteestä tuli "hieman" löysää.

KÄÄRETORTTU

1325749.jpg

KÄÄRETORTUNPOHJA:

4 Munaa

1 1/2 dl Sokeria

3/4 dl Perunajauhoja

1 dl Vehnäjauhoja

1 tl Leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita varovasti munasokerivaahdon joukkoon. Levitä uuninpellille leivinpaperin päälle, ja paista 225 astetta, 8-10 minuuttia.

TÄYTE:

2 dl Kermaa (Sopivasti sokeria, ja vaniliinisokeria)

1 paketti Violan appelsiini tuorejuustoa

muutama ruokalusikallinen salmiakkirouhetta (Turkinpippuri crunhia)

Vatkaa kerma jämäkäksi vaahdoksi, sekoita tuorejuusto ja salmiakki joukkoon. Levitä jäähtyneelle torttulevylle ja kääri rullalle.

KATSOTAAN MITÄ TYÖKAVERIT SANOO, MUN LÖYSÄSTÄ TÄYTTEESTÄ :)

Jäkikirjoitus:Kyllähän tuo kauppansa teki, ei meillä yleensä kyllä kahvipöytään mitään jää.