Mielessä pyöri ajatus kahdesta suklaakerroksesta hyydykekakussa. Vinkkiä sieltä ja täältä, tässä tulos. Tosin menee pientä valitusta liivatefirmaan Meiralle. Ne pettivät päälliskiilteessä, kuten kuvasta näkyy ja pinta valui juhlapöydässä pitkin alustaa. MURR ja sika noloa sillä kakut meni vieraaseen pöytään.
Pohjassa kaurakeksi ja voi.
5 dl vispikermaa
2 prk vaniljarahkaa
Jaa kahteen osaan, toiseen puoleen 180 g valkosuklaata sulana
ja toiseen puoleen 200 g maitosuklaata sulana
Molempiin massoihin 5 liivatetta, 10 siis yhteensä.
Päällisessä 3 purkkia maitosuklaavanukasta ja 4 liivatetta.
Laita siis tummasuklaamousse kerrokseksi keskipohjan päälle ja anna hetki hyytyä. Lisää sen jälkeen valkoinenkerros. Hyydytä hyvin ja tee maitosuklaakerros.
Hyytymisen jälkeen irroita rengas varovasti.
Koristele.