Viimeisiä joulusuklaita viedään... Idea Jack Bauerilta Emerald citystä. Puolet pellilliseltä jäi omaan herkutteluun, puolet naapuriin siskolle kynttiläkutsuille.

GEISHAPALAT

1487606.jpg

<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Pohja:

4 munaa

4 dl sokeria

150 g voisulaa

2 prk (120 g/prk) ARLAN toffeevanukasta

6 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

3 tl vaniljasokeria

Vaahdota munat ja sokeri, kääntele vaahdon sekaan vuorotellen jäähtynyttä voisulaa, vanukasta ja keskenään sekoitettuja kuivia aineita. Kaada taikina Leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 175 asteessa, niin kauan että taikina on keskeltäkin kypsää, n. 15 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä ennen kuorruttamista.

Kuorrutus:

300 g geishasuklaata

125 g voita (huoneenlämpöisenä)

Laita ainekset kulhoon ja sulata vesihauteessa. Levitä kuorrutus pohjalevyn päälle ja ripottele pinnalle esim. nonparelleja, strösseleitä tai suklaarouhetta. Anna kovettua ennen paloittelemista.