Kiiruussa kokeilin tätä joka on pyörinyt mielessä pitkään. Ohje omasta päästä. Kaapissa oli kaikki ainekset valmiina. Tähän ilman uudelleen pakastusta tuhraantui aikaa n. 10 min. Toki jäätelö olisi voinut olla hieman sulampaa... Charlotasta on vaan niin hankala saada hyvää kuvaa.
JÄÄTELÖCHARLOTTA
Kaupan metsämansikkakääretorttu
1 litra laktoositonta vaniljajäätelöä
mansikkahilloa (sekin kaupan tavaraa)
Nosta jäätelö pehmenemään erilliseen astiaan. Vuoraa pyöreä (kannellinen) kulho kelmulla. Leikkaa kääretorttuviipaleiksi, ja asettele ne kulhonpohjalle ja reunoille. Notkista jäätelö. Laita jäätelöä kääretorttuviipeleiden päälle, lisää ohut kerros mansikkahilloa ja taas jäätelöä, uudelleen hilloa ja vielä loput jäätelöt. Laita kelmu jäätelön päälle. Laita kansi hyvin kiinni ja vie astia pakastimeen. Anna jäätyä muutama tunti.
TÄSSÄ EPÄSELVÄ KUVA VIELÄ SISÄLTÄ:
Oli hyvää ja astia jota käytin oli varmaankin jotain 1,5l, Tupperwaren floridakulho oli oikein oivallinen. Sateliittikulho tai Ufokin toimii.