Poikani kasvatti muorin kanssa komean kurpitsan. Keräsin siemenet talteen, paahdoin ja nyt ne odottavat leipään pääsyä.

Itse kurpitsan hedelmästä tein Appelsiin-kurpitsahilloa.

Ekaan kokeiluun hillo pääsi kääretortun sisään.

140.jpg

Gluteiiniton pohja:

Kääretorttu

Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kestäväksi vaahdoksi, lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun, reunalliselle uunipellille.

Paista 225-asteisessa uunissa n. 7 minuuttia. Kumoa pohja toiselle leivinpaperille.

Välissä:

250g rahkaa, ja sopivasti hilloa. Maistele jotta tiedät milloin on hyvää.

Kääri rullalle, ja anna levätä, jotta maut tasoittuvat.