Poikani kasvatti muorin kanssa komean kurpitsan. Keräsin siemenet talteen, paahdoin ja nyt ne odottavat leipään pääsyä.
Itse kurpitsan hedelmästä tein Appelsiin-kurpitsahilloa.
Ekaan kokeiluun hillo pääsi kääretortun sisään.
Gluteiiniton pohja:
Kääretorttu
Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kestäväksi vaahdoksi, lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun, reunalliselle uunipellille.
Paista 225-asteisessa uunissa n. 7 minuuttia. Kumoa pohja toiselle leivinpaperille.
Välissä:
250g rahkaa, ja sopivasti hilloa. Maistele jotta tiedät milloin on hyvää.
Kääri rullalle, ja anna levätä, jotta maut tasoittuvat.