Tämä kakku on hautonut kuvaansa siskoni kamerassa sunnuntaista asti. Ei vain ole ollut mitään kiirettä laittaa tätä tänne, koska tää on niiiiiiin kauhee. Olen totaalisen pettynyt tähän. No toisaalta taas lapsi oli hyvin tyytyväinen ja kakku tehtiin hänen toiveidensa mukaan. Mutta että onnistuin vielä kuvaamaan tuollaisesta kulmasta jossa kakun pohja paistaa läpi. Selitykset senkun paranee. Koska kakku on kaksikerroksinen, kuskasin sen tien yli siskolleni ja koristelin vasta siellä, koska koristeluineen se ei olisi mahtunut kupuunsa. Työtasot siinä "firmassa" on tehty siskolleni, ei tälle sisarusperheen jämäpätkälle. Pyrin kyllä varpaillani seisomaan ja ehkä sainkin kuin sainkin itselleni 155cm pituutta ja yletyin suihkimaan pursotuksia reunoille. enivei, tässä tää nyt on jonka olen luvannut tänne jo vissiin perjantaina, silvuplee:

Ensin alla siis 5 muna pohja tehtynä Tupperwaren silikoniseen kakkuvuokaan, ylempänä 3 munan pohja, tehtynä halkaisialtaan 20 cm, irtopohjavuokaan.

Välissä joka toisessa kerroksessa kermavaahto, vaniljatuorejuusto, fazerinsininen sulatettuna sekoitus, ja joka toisessa välissä vaniljakreemiä ja raparperihilloa. (kakku oli kuivaa, kostutin mangomehulla, mutta aivan liian vähän)

Päällä kermaa ja paaaaaaallllljjjjjoooooon karkkeja lapsen toiveesta. Kakku siis meni siskontytön 4V tarjoiluihin.