Taas meni vuosi ja kummipojan toiveita sain kuulla. Merirosvolaivaa ensin pyysi, mutta kysyin että käviskö vaan merirosvoteema, niin sopii kuulemma. Tälläinen siitä sitten tuli:

Kakku on 5 munan pohja tehtynä neliskanttiseen 2 litran Tupperwaren Ultraplus vuokaan. Välissä suklaamoussea ja kuningatarmoussea. Tein moussen Piltin kuningatar soseesta. Mielestäni oikeinkin hyvää. Taaskin onnistuin täytteissä niin etteivät oleet liian makeita. Usein teen vaan niin tuntumalla. Juurikaan en ohjeita näihin täytteisiin hae.

Reunalla Halvan lakumattoa ja Flora Vispiä. Päälä vispiä, lakrista strösselitä ja Virosta ostamiani Nalle Puh suklaakolikoita.

Lipun tein mustaan sokerimassaan. Maalasin valkoisella maalilla vapaalla kädellä nuo luut tuohon. Ei olisi saanut, olis pitäny tehdä vaan mallista jäljentäen. Enkä käsitä ollenkaan miksi valkoinen maali on tuollaista. Mulla on kahdenlaista, kumpikaan ei tahdo jäädä massaan, vaan pakenee. Tietääkö joku helpotusta tähän ongelmaan ja syytä? Pitää varmaan ostaa valkoista tomuväriä noihin valkoisiin juttuihin.