Eräs kaverini soitti muutamatunti ennen tarvetta, että joudanko leipomaan hänelle muffinsseja ja vaikka kääretortun. Kauppaan en kerinnyt joten sillä mentiin mitä kaapista löytyy. Joulualen jäljiltä oli vielä geishasuklaata kaapissa. Niinpä sitten takuuvarmat Geishamuffinssit pyöräytin. Ohje niihin löytyy TÄMÄN  linkin takaa.

Leijonakakusta jäi kermavaahtoa jonka sekaan laitoin rasian vaniljatuorejuustoa. Sillä sitten pursottelin kiehkurat päälle ja vähän sydämiä koristeeksi. 

Persikkaista kääretorttua

syntyi kun pengoin lisää kaappejani ja löysin periskkatölkin. Muistelin tehneeni persikasta kääretorttua ennenkin jaTÄMÄN linkin takaa löytyy silloinen versio.TÄSSÄ taas se ihan alkuperäinen versio, josta muistelin ottaneeni ohjeen alunalkaen.

Muutoksia tein sen verran että välissä siis persikkaa. Tuorejuuston tilalla on rahkaa. Mantelilastuja mulla ei ollut, mutta hasselpähkinärouhetta jota ripottelin pohjan päälle ennen kuin se meni uuniin.

Täytyy sanoa että välillä kaappiin materiaalien hamstraaminen osoittaa tarpeellisuutensa.

Tulipa tuossa koluttua Rauman Tiimarikin. Sekosin, sillä Wiltonin kakkutarvikkeet olivat alennettu, monesta hinnasta oli puolet pois. Jep, nyt olis kaikkee ihanaa, kun vaan pääsis leipoon kakkuja.