Kirsiltä bongasin tämän ohjeen. Koska ihana mummuni tyhjensi pakastintaan, on minullakin puolukkaa. Yhden pussinpuolikkaan käytin tähän ihanaiseen piirakkaan. Minä en yleensä ole puolukan ystävä, tämä oli suussasulavan hyvää.
PUOLUKKA-TUOREJUUSTOPIIRAKKA
pohja:
150 g margariinia
1 3/4 dl sokeria
1 muna
3 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
päälle:
200g tuorejuustoa
1 prk kermaviilia
1 muna
1 dl sokeria
2 tl vanilijasokeria
1-2 dl puolukoita
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna ja kuivat aineet. Painele pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Sekoita täytteen aineet, paitsi puolukat. Kaada täyte pohjan päälle ja ripottele lopuksi puolukat. Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi, n. 20min.
Parhaimmillaan kylmänä.