MEHEVÄ BANAANILEIPÄ
 
Mulla oli pöydällä muutama mustaksi menevä banaani ja jääkaapissa kermaviiliä. Olin kyllä ajatellut jotain ihan muuta, mutta en voinut vastustaa kiusausta kokeilla tätä ohjetta, vaikka sitten kukaan ei söisikään sitä. Itse maistoin ja sanotaan että 3 banaanin sijasta laittaisin kyllä vaan 2. Aika makea, ei oikein osaa sanoa syökö leipää vai kakkua. En tähän päälle kyllä juustoa ja makkaraa osaisi laittaa.
 
1404028.jpg
 
4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl fariinisokeria
1/2 tl-1tl suolaa
1 tl soodaa
1 dl piimää (käytin siis kermaviiliä)
1 dl pullomargariinia
2 munaa
3 banaania (suosittelen vain kahta)
 
Soseuta banaanit. Sekoita kuivat aineet, lisää muut ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada voideltuun leipävuokaan. Paista 175 astetta uunin alatasolla noin tunti.
 
OHJE on Myllyn parhaiden sivuilta
 
EDIT: Kyllä tämä kuuluisi tuonne kahvikakku osastolle, mutta koska on Myllyn Parhaissa leipien osastolla, niin olkoon nyt täälläkin. Pysyi kuohkeana seuraavaankin päivään, koostumukseltaan hyvä, maku edelleenkin mielenkiintoinen.