En edelleenkään ole mikään voileipäkakkumestari. Siksi siis tälläinen versio. Täyte vinkit on otettu Open cafeesta, täältä. Kanaa ja fetaa. Itse en ole valkosipulin ystävä, en siis juurikaan edes maistanut :)

Tämä on siis tehty Tupperwaren rengasvuokaan, johon renkaan päälle laitoin kannen, näin siihen ei tullut reikää vaan kakusta tuli suurempi. täytettä oisi saanut olla inan enempi.

Pieni paketti paahtoleipää.

700 g broilerin naturel filesuikaleita

200 g fetajuustoa

1 punasipuli

1 punainen paprika

3 prk Kreikkalainen valkosipuli -tuorejuustoa ( a´100 g )

1 prk ranskankermaa

 

 

Valmista täyte. Paista broilerinsuikaleet ja jäähdytä. Leikkaa broileri pieniksi kuutioiksi. Hienonna punasipuli ja paprika. Murenna fetajuusto haarukalla ja yhdistä kaikki täytteen ainekset.

Revi paahtoleipä palasiksi. (käytän mahdollisimman vähän reunoja)

Täytä vuoka vuorotellen täytteellä ja leivän paloilla. Paina piukkaan ja kansi päälle. Anna vetäytyä seuraavaan päivään.

Kumoa kakku vuuasta ja koristele. (mulla jäi koristeet kauppaan. Kakku tarjoiltiin loppiaisena, joten kauppaan ei enää lähdetty koristeita hakemaan.