Ostin Prismasta halpaa Campinkiä, juusto sellaista. Sitten pitikin pohdiskella mitä siitä tekisi. Mieleeni muistui eräs blogin pitäjä joka on perhettään tituleerannut muistaakseni sanoilla: "nakki porukaksi". Ja takuu varmasti ohje sieltä löytyikin. Erittäin hyvää ja täyttävää. Kiitos Kirsi Kirsin keittiöstä (linkki onkin jo tuolla nakki porukkaa sanoilla)

Mä sovelsin tälläisen version tästä.

1 pkt grillimakkaraa

n.10 perunaa

1 sipuli

2 dl ruokakermaa

½ paketti koskenlaskijaa

n. 2 rkl väkevää sinappia

suolaa. mustapippuria

1 dl juustoraastetta

Kuori ja viipaloi perunat, makkarat ja silppua sipuli. Lado voideltuun uunivuokaan vuorotellen peruna- ja makkaraviipaleita lisää joukkoon sipulusilppu. Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria.

Sekoita ruokakermaan koskenlaskija ja sinappi, kaada seos vuokaan ja ripottele päälle vielä juustoraaste. Uuniin 200 astetta n. 50 min (kunnes perunat kypsiä).