Ihan ekoista rapsuista piti tehdä nopeaa ja hyvää piirakkaa. Myöhemmin sitten jotain uusia kokeiluja. Ja hilloa ja mehuakin vähän pohdin.

004-normal.jpg

2½ dl piimää

1 1/4 dl sokeria

½ dl juoksevaa rasvaseosta

4 dl vehnäjauhoja

3/4 tl soodaa

1 tl kanelia

1 tl vaniljasokeria

n.4 dl paloiteltuja raparpereja

½ dl sokeria

Sekoita piimä, sokeri ja rasva. Sekoita jauhot, sooda, kaneli ja vanilliinisokeri keskenään.

Lisää jauhoseos siivilän läpi ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun isoon piirakkavuokaan (halkaisija 27-30 cm).

Sekoita rapsut ja sokeri keskenään ja ripottele tasaisesti taikinan pinnalle.

Paista 225 asteessa uunin alatasolla 25-30 minuuttia