Tässä on sellainen suuren suuri ohje, saa meinaa varoa ettei tule pelliltä yli, kuten eräs kaverini kertoi. Mulla on iso uuni, mutta jos teillä on pieni niin kannattaa ottaa ohjeesta 1/3 osa pois.

Ohjeen alkuperä löytyy täältä.

Pohja:

1,2l Vehnäjauhoja
4,5 dl sokeria
3 tl leivinjauhetta
3 tl ruokasoodaa
3 g vaniljasokeria
375 g voita
3 munaa
3 dl piimää

Täyte:

Raperperia saa olla paljon, mulla oli varmaan litran verran palasia (tai omenoita tai vadelmia)
2,5 dl sokeria
750g maitorahkaa
3 munaa
3 tl vaniljasokeria
0,5 dl sitruunanmehu

Sekoita pohjan kuivat aineet. Sulata rasva ja lisää joukkoon. Jaa taikina kahteen osaan. Toiseen puoleen lisää munat ja piimä. Kaada tämä puolisko korkeareunaiseen uunipeltiin leivinpaperin päälle. Viipaloi raparperit (tai pilko omenat) ja levitä pohjan päälle.  Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada taikinan ja raparperien päälle. Lopuksi murenna toinen puolikas pohjataikinasta koko komeuden päälle. Laita 175-asteiseen uuniin noin 40 minuutiksi.