...eli siis VALKOSUKLAAJUGURTTIRUSINAKEKSI. Kun näin Canelian keittiössä nämä niin oli ihan pakko tehdä. Ja kyllä ne olivat ihan sairaaaaaan hyviä. Lasi kylmää maitoa kyytipoikana ja hyvää ohjelmaa telkusta.

Jugurttirusinakeksit

200 g margariinia
1½ dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
150 g valkosuklaajugurttirusinoita

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon kananmuna ja lisää keskenään yhdistetyt kuivat aineet. Kääntele lopuksi joukkoon jugurttirusinat.

Nosta taikinasta lusikalla kasoja leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Jätä väleihin reilusti tilaa, sillä keksit leviävät uunissa. Kerrallaan mahtuu paistumaan 12 kappaletta ja taikinamäärä riittää kahteen pellilliseen. Halutessasi voit ennen paistamista muotoilla taikinakasoja jauhotetuin käsin hieman litteämmiksi pyörylöiksi. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 7-10 minuuttia ja anna jäähtyä.