Tälläinen meni veljeni avovaimolle, kun hänestä tuli lähihoitaja jokunen viikko sitten. Onnea hänelle! Töitähän hän on jo alalla paiskonut jonkin aikaakin, mutta nyt on sitten viralliset paperit käsissä.

Kakku on 4 munankakku, sillä juhlia juhlittiin ihan pienellä porukalla. Välissä Raparperimoussea ja kinuskirahkaa. Raparperimousseen löytyy ohje ilman määriä edellisestä kakkupostauksesta. Kinuskirahkassaon purkki rahkaa, puolipurkkia Flora Vanillaa vaahtona ja sopivasti kaupan valmista kinuskikastiketta, seka 3 liivatetta.

Pursotukset on Flora Vispiä ja kyllä tuo väri on lila, jota valkoisen kanssa on. Jouduin kuvaamaan pimeässä, iltasella klo 22.30. Kun seuraavaksi aamuksi oli vielä edessä 3 lakkiaiskakkua, pojan kevätkirkko ja valmistautuminen lakkiaisjuhliin. Näinpä Johanna sai hakea kakkunsa jo  iltasella.

Jouduin ottamaan kylmiön pois käytöstä (siksi siis kakun toimitus heti kun mahdollista). Se on jo vanha, varmaan yhtävanha kuin talokin eli n.50 vuotta, sähkölaskut on melkoisia. Nyt onkin sitten aina ongelma missä tätä kaikkea säilöö. Kellarissa ei välttämättä ole tarpeeksi viileää, näin kesällä.