Tänään saan tietää illalla asian jota olen jännittänyt ja odottanut jo ihan kamalan pitkään ehkä jo 6 kk tarkaa aikaa en osaa jännityksen alkuun sanoa :)

Itse olen kuitenkin illalla töissä, niinpä tämä kakku tarjoillaan työkavereille klo 14 kahvilla. Vielä en siis tulosta silloin tiedä. Mutta hyvin ovat tukeneet minua lähipäivinä.

EDIT: Oli turha jännitys, hain toista työpaikkaa johon olisi voinut ollakin mahdollisuus, hävisin. Mutta helpottaa elämää, ei tarvitse tehdä vaikeita päätöksiä, voin jatkaa niinkuin ennen. Kiitos kaikille tukijoille!

Mimmi oli tehnyt hienon mangokakun, mieleni olisi tehnyt tehdä se, mutta mulla oli vain 2 purkkia mangososetta. Siispä: ohje on hieman muunneltuna Kirsin keittiöstä. Muunneltuna siksi että tyhjentelin vähän jääkaappia, jonne oli jäänyt avattuja paketteja.

SUKLAAKAKKU

1575816.jpg

175 g Rings keksejä (Lidl)
n. 75 g margariinia

2,5 dl Flora vispiä
100 g maustamatonta tuorejuustoa ja 100g vaniljatuorejuustoa

vajaa 1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
riittävästi suklaarouhetta :)

5 liivatetta
0,5 dl mehua

Sekoita keksimurut ja margariini ja painele seos leivinpaperilla vuoratulle irtopohjavuoan pohjalle (halk. 20 cm). Liota liivatteita kylmässä vedessä n. 5 min. Vatkaa Flora Vispi kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuustot, vaniljasokeri ja suklaarouhe. Kuumenna mehu mikrossa. Liota siihen liivatteet, anna vähän jäähtyä ja lisää se täytteen joukkoon koko ajan hyvin sekoittaen. Kaada täyte vuokaan. Hyydytä kakku jääkaapissa mieluiten yön yli. Koristele maun mukaan.

Rikoin Kinder yllätysmunan jonka murustin ja ripottelin reunalle.