Isänpäivään

009%20%282%29.jpg

Keksipohja:

1 pkt Kanelikeksejä (esim Bastogne)
100g voita

Murskaa keksit, sulata voi, yhdistä. Pingota leivinpaperi irtopohjavuuan pohjalle. Kumoa seos pohjalle, ja painele tasaiseksi.

Valmista vaalea mousse:

1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
300g maustamatonta tuorejuustoa (ei rasvatonta)
1 dl Tomusokeria
3 liivatelehteä
1 rkl sitruunamehua

Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. notkista tuorejuusto. Yhdistä vaahto ja tuorejuusto varovasti nostellen, mausta tomusokerilla. Liota liivatelehdet. Kuumenna sitruunamehu ja purista liivatteet ja liliuota ne sitruunamehuun. Sekoita liivate liemi massaan hyvin.  Kaada vaalea mousse keksipohjan päälle.

Anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia ennen toisen kerroksen päälle laittoa.

Tumma täyte:

1 prk Hasselpähkinäkaakaoleviettä (Nutellaa) 
2 dl kermaa
3 liivatetta
2 rkl kermaa

Notkista Nutellaa hetken erillisessä astiassa miksrossa, pieni hetki riittää matalalla teholla. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä nutella tahna ja kermavaahto. Liota taas liivatteet kylmässä vedessä, kuumenna kerma, ja liuota liivatteet sen joukkoon. Kaada seos ohuena nauhana massaan, hyvin sekoittaen. Kaada massa vaalean massan päälle tasaiseksi. 

Anna hyytyä jääkaapissa 5-6h mielellään seuraavaan päivään.

Paahda pähkinöitä hetki kuivalla pannulla, Rouhi ne karkeaksi ja koristele kakku.

Irroita kakku ohuella veitsellä vuuan reunoista, ja poista reunus ennen tarjolle laittoa,.

010%20%283%29.jpg