Tämän ohjeen laitan kaverin pyynnöstä. Tosin hieman jälkijunassa pyynöstä, mutta laitan nyt kuitenkin :)

1378739.jpg

Näistä ei vaan saa koskaan niin hyviä kuin äidin tekemät.

Paistan kyljykset ensin kevyesti pinnalta, maustan grillimausteella.

Paistamisen jälkeen laitan uunivuokaan, vettä niin että kyljykset peittyvät. Pannulle jääneen rasvan kaadan vuokaan. Mukaan laitan lihaliemikuution ja sipulirenkaita (joita ei näy kuvassa sillä tällä kertaa ne ovat kaupassa)

Annan hautua uunissa 200 astetta n.30 minuuttia, jonka jälkeen lisään porkkanaa paloina, tämä ei ole pakollista sillä porkkanoista ei tule makua, mutta ovat todella maukkaita lisukkeena syödessä.  Tämän jälkeen annan olla vielä ainakin 30 minuuttia uunissa, mielellään ehkä kauemminkin, riippuen millaisella kiireellä ruokaa teen, sekä kyljysten koosta.

Itse haen suoraan tehtaanmyymälästä kyljykseni, saan ne silloin kunnon läski reunalla, jolloin liemeenkin tulee hyvä maku, eikä kyljyksistä tule niin helpolla kuivia.

Näiden kanssa perunamuusia, jonka päälle hieman kyljysten lientä, NAM!