Löysin Martsun keittiöstä tälläisen ohjeen, jota sitten muokkaisn sen mukaan mitä kaapista löytyy. Maku oli ihan OK. Työpaikan kahvipöydässäkin tuli ihan hyvää palautetta, tosin siellä nyt yleensä kelpaa kaikki makea, mutta kyllä sieltä rehellistäkin palautetta saa.

JUGURTTIKAKKU

1451162.jpg

Ohje:

100 g margariinia
3,5 dl sokeria
2 kananmunaa
2,5 dl maustettua jugurttia (mulla appelsiini)
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl valkosuklaata rouhittuna (Laitoin wienernougat grunshia)

Sulata rasva ja lisää joukkoon sokeri. Vatkaa joukkoon kananmunat ja jugurtti. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä valkosuklaa rouhe. Kaada taikina (1,5 l) voideltuun ja jauhotettuun vuokaan. Paista kakkua uunin alimmalla ritilätasolla 175 asteessa noin tunti.
Anna jäähtyä hetki ennen kumoamista.