Jäi tuosta edellisestä kakusta appelsiinimarmeladia ja pitihän se pois käyttää. Tämän kakun aion laittaa pakkaseen joten siksi siinä ei ole kuorrutetta. Hannan keittiöstä ohjeen otin ja Hanna oli kakun koristellutkin joten kurkkaa sieltä :) Kakku on munaton ja tuntui kuohkealta lämpimänä leikattaessa. Lämpimänä makukin oli hyvä. Pakkohan pala oli maistaa.
Kerrankin oli ohje joka täytti Tupperwaren silikonikruunun kunnolla!
Appelsiinikakku
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
2 tl soodaa
200 g rasvaa
1 dl paistonkestävää appelsiinimarmeladia
1 prk kermaviiliä
Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata rasva. Sekoita rasvasulaan appelsiinimarmeladi ja kermaviili. Yhdistä seos kuiviin aineisiin. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun 1,8 litran kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa 50-60m minuuttia.