Vaaleanpunaisen nonparellin sivuilla törmäsin tähän ohjeeseen. Ei muuten ole eka ohje jota hänen blogistaan kokeilen. Tämäkään ei tuonut pettymystä.

Ohje on suoraan hänen sivuiltaan:

Ainekset

100 g margariinia
100 g Maraboun minttukrokanttisuklaata
2 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
ripaus suolaa
Pinnalle
tomusokeria
Tarjoiluun
vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa
(tuoreita marjoja)
 
Peitä irtopohjavuoan (halkaisija n. 20 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Sulata kattilassa margariini ja lisää margariinisulan joukkoon paloiteltu suklaa. Anna suklaan sulaa ja sekoita tasaiseksi. Huom. että krokanttipalat eivät sula.
Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Kaada vaahdon joukkoon margariini-suklaasula ohuena nauhana samalla sekoittaen. Jos krokantti-palat ovat paakkuuntuneet keskenään, erottele ne toisistaan esim. lusikalla niin että sekoittuvat tasaisesti taikinaan. 
Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe, tumma kaakaojauhe ja suola. Siivilöi jauhoseos taikinaan ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan. Paista kakkua 175 asteisen uunin alaosassa n. 20 minuuttia. Voit halutessasi myös paistaa pitempään jos haluat hieman kypsemmän kakun. Mutakakun on kuitenkin tarkoitus jäädä sisältä hieman raa’aksi. Kannattaa ottaa huomioon että myös vuoan koko ja uunin teho vaikuttavat paistoaikaan.
Anna kakun jäähtyä vuoassaan ensin huoneenlämmössä. Siirrä sen jälkeen jääkaappiin ja anna olla yön yli jääkaapissa ennen kuin irrotat vuoasta.
Siivilöi pinnalle tomusokeria ja tarjoile jäätelön tai kermavaahdon kera.