Paistoin eilen uudella ihanalla pannullani lettuja. Otin osan taikinasta syrjään, johon en laittanut sokeria ollenkaan. Tänään tein niistä meille ruuaksi crepsejä. Itse olin päivällä hammaslääkärissä, naama tunnottomana yritin syödä näitä ihanuuksia.

Tässä ensin nyt nuo letut, kuva on aikast lailla tumma, koska opettelen vasta uuden kamerani käyttöä.

1343656.jpg

Letut teen aina mittaamatta mutta suurin piirtein näin:

4 munaa

1 l maitoa

1 tl suolaa

Jauhoja

Sokeria

Vähän rasvaa paistamiseen, jota ei hyvällä pannulla tarvitsisi, mutta jos haluaa pitsireunoja, sitä tarvitaan.

Sekoitan anopin neuvon mukaisesti ensin munat ja jauhot, sen jälkeen joukkoon maidon, näin ei tule paakkuja niin helposti.

Tässä sitten ne crepsit

1343677.jpg

Sisältä siis löytyy:

400g Jauhelihaa

Tomaattipyrettä

Pussi herne-maissi-paprikaa

Raejuustoa

Jauhelihamausetta ja chilimaustetta

Päälle juustoraastetta

Paista jauheliha, mausta, laita herne-maissi-paprika sekä raejuusto joukkoon.

Laita täytettä letun päälle (joissa siis ei ole sokeria) rullaa ja aseta uunivuoalle. Laita rullat tiiviisti vierekkäin, näin pysyvät kiinni. Päälle juustoraastetta.

Uunissa 200 astetta, 15minuuttia.