Tämä kakku pakkaseen lähtee mukaan saareen (melkeen kokonaan). Makkaran grillauksen jälkeen juodaan kaakaota ja syödään ihanaa

TUPLA-KAKKUA


(sisko kerkes ottaa palan ennen kuvaamista *soo soo*

Ohje on ENT-TUlta, ja tehtyy uuteen vuokaani jonka ostin 5€ prismasta, mulla ei ennestään olekkaan yhtään pinnoitettua kruunuvuokaa. Harmi että olivat myyneet jo kaikki sydämenmuotoiset...

Mutta nyt siis ohjeeseen:

50 g voita
100 g tupla -suklaata
150 g suklaalevitettä (mulla Rainbown pähkinäsuklaalevitettä)
2 dl kuohukermaa

4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

2 munaa
1 dl sokeria

Sulata kattilassa keskenään voi, suklaa &
suklaalevite, sekoita joukkoon kerma ja
anna seoksen jäähtyä.

Sekoita jäähtyneeseen suklaaseokseen jauhot
& leivinjauhe.

Vatkaa munat & sokeri kuohkeaksi, kovaksi
vaahdoksi. Taittele vaahto varovasti suklaa-
jauhoseoksen joukkoon.

Kaada taikina n. 2 litran kakkuvuokaan,
paista 175 asteessa 45 min.