Tein meille eilen nopsana välipalana nakkipiiloja joita olen muutamissa blogeissa nähnyt. Tein oman version, mutta vinkit ja paistoajan otin Herkkukirpulta, itse en voidellut niitä enkä käyttänyt apuna tikkuja. Kyllä kääröni pysyi kinni kunhan kääntää sen katkoskohdan alaspäin.Jos olisin voidellut olisivat varmasti olleet kauniimpia.
Tässä siis ohjeet
Valmista lehtitaikinaa (Käy voi- tai torttutaikinakin)
Ketsuppia
juustoraastetta (ihan ruokalusikkallinen per piilo riittää)
Nakkeja
Leikkaa taikinalevystä hieman kapeampi ja lyhyempi. Levitä ketsuppia ja justoraastetta, kääri sen jälkeen nakki taikinan sisälle.
Paista 225 asteessa, uunin keskitasolla 12-15min.
Meidän perheelle tuntui maistuvan.