Toukokuuhun on mahtunut monen monta kakkua. Kakkuja on kyllä kiva tehdä, mutta varsinaisesti blogini ei ole kakkublogi vaan leivontablogi, ja siksi näitä kakkuja jää laittamatta, kun haluan tarjoilla teille muutakin.

Tämä kakku oli yksi äitienpäiväkakuista. Tosin tämä on nyt se jota itse pääsimme maistelemaan, minä siskoni ja meidän äiti, sekä tietenkin meidän perheet.

5 munan pohjan leikkasin neljään osaan, eli täyettä tuli kolmeen väliin., Sen muistan, mutta nyt tökkii kyllä sen verran etten muista mitä välissä oli. Tuossa yhdessä välissä oli muistaakseni jotain hilloa. Jonkinlaiset mousset muissa väleissä. Mitä luultavammin mansikkaa ja suklaata???

Päällisen tein mantelimassasta. Tarkemman ohjeen löydät tuohon kaakaomantelimassaan täältä. Sydämet on sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta. Kakun piti olla kokonaan tuon mantelimassan peitossa, mutta se repeili ihan älyttömästi ja piti sitten poistaa osa reunaa ja pursotella siitä viimeisestä Flora vispistä reunat. Laitoin kuitenkin seeihen joukkoon vähän kaakaojauhetta antamaan ruskeaa sävyä.

  Sellaista tältä rintamalta. Lisää tulee jahka joudan. Nyt odottelen täytekakkupohjan kypsymistä...