Mä ääriharvoin otan näitä haasteita vastaan, mutta nyt koska Kirsi oli haastanut vain nyhden MINUT. On kait pakko ottaa haaste vastaan. Ja nyt joudun myöntämään asioita joita en ehkä haluaisi.

Kerro kahdeksan asiaa, jotka haluaisit keittiössäsi toteuttaa, mutta kuuluvat vielä siihen To Do-listaan.
  1. Kiitä haasteen antajaa
  2. Jaa haaste eteenpäin, vaikka 4:lle
  3. Ilmoita näille haasteista
  4. Kerro oma kahdeksan kohdan to do-listasi
KIITOS KIRSILLE!!

1. totaalinen siivous ja kaiken leivonta välineiden järjestely. (saahan tälläisen laittaa?)

2. Mallasleipä tai muu vastaava joka pitäisi aloittaa jo edellisenä iltana "mäskin" teolla, vai miksi lie sitä kutsutaan. Liian pitkäveteistä ja järjestelmällistä minulle, jonka pitää saada kaikki heti.

3. Piparkakkutalo. Mikä sen pelottavampaa kuin sokerin sulattaminen ja pikkutarkkojen koristeiden teko sokerikuorrutteella. Ja taas liian pitkäveteistä ja pikkutarkkaa minun hermoilleni.

4. Maitojuusto. Juustonjuoksutin tuli ostettua viime jouluksi, mutta ei tarpeeksi maitoa.

5. Pellillinen jauhelihariisipiirakkaa. En tiedä mikä oikealta nimeltään, mutta opiskeluaikojen kämppikseni Pirjo toi äitinsä tekemää lihapiirakkaa asuntolaan, ja se oli niiiiin hyvää etten ole toisten saanut. Voi kunpa sen ohjeen saisi. Pitänee kysellä Pirjolta. (tai jos edes yrittäis jollain ohjeella...)

6. Kalasta jotain erilaista. Kalan makua ei saa pilata, käytän aina kalassa samoja mausteita ja samoja reseptejä. Kalaa ei todellakaan saa kääriä mihinkään voitaikinaan kuten sokkokokissa tehtiin. (kaavoihin kangistunutko?)

7. Mutakakku valkosuklaasta. Valkosuklaa on intohimoni, niinkään muuten en ole pelkän puhtaansuklaan ystävä.

8. Käydä ehkä suosikeista läpi ohjeohjeelta ja tosissaan tehdä ne pois. Esim. Kaurainen pannari on siellä odottanut vuoroaan jo melkein kaksivuotta. (enkä edes tiedä paljonko näitä jonossa olevia ohjeita oli vanhalla koneella)
 

En haasta tähän nyt mukaan ketään. Saa napata mukaansa jos tahtoo.