Olivia lehdestä siskoni bongasi tämän ohjeen. Ja sen avulla sain taannoin houkuteltua ystäviä kylään.

Kuva on huono, päivät liian pimeitä ja kamerani kuvaruutu meni rikki. Joudun kaikki kuvat ottamaan sen silmäaukon kautta. Pitänee ostaa uusi kamera.Ohjeessa lukee että pienehköön vuokaan. Mutta tästä tulu jäätävä. Tämä on tehty Tupperwaren kakkurenkaaseen. Kannattaa siis varata iso vuoka.

 

390 g Kaurakeksejä
1 rkl kaakaojauhetta
210 g voita, sulatettuna

Täyte:

1 ¼ dl vettä
2 rkl liivatejauhetta (tein liivatteilla, mutta en muista montako laitoin, en montaa sillä suklaa jähmettää jo itsessään massaa)
800 g Philadelphia-tuorejuustoa, maustamaton
2 ½ dl maitoa
2 ½ dl sokeria
120 g valkoista suklaata
120 g maitosuklaata
120 g tummaa suklaata
5 dl kermaa, vaahdotettuna

 

Murskaa keksit tehosekoittimessa. Sekoita joukkoon kaakaojauhe ja sulatettu voi. Laita massa leivinpaperoituun pienehköön irtokakkupohjavuokaan. (Näin saat kakkuun lisää korkeutta. Voit myös tuplata annoksen, jos käytät isompaa irtokakkuvuokaa). Paina massa tasaiseksi.

Laita pohja jääkaappiin noin 30 minuutiksi ja tee sillä aikaa täyte.

Laita kulhoon vesi, ripottele liivatejauhe päälle ja anna seistä.

Seuraavaksi sekoita Philadelphia-juusto ja sokeri kuohkeaksi massaksi. Lisää joukkoon maito ja sekoita. Jaa tuorejuustomassa kolmeen eri kulhoon niin, että jokaisessa kulhossa on sama määrä massaa. Sulata liivate vesihauteessa niin, että se sulaa.

 

Sulata maitosuklaa, tummasuklaa ja valkosuklaat erillisissä kulhoissa mikroaaltouunissa. Sekoita jokaiseen tuorejuustokulhoon eri suklaat. Jaa liivate kolmeen osaan ja lisää kuhunkin juusto-suklaakulhoon yksi osa. Jaa valmiiksi vaahdotettu kermavaahto kolmeen osaan ja lisää kuhunkin kulhoon yksi osa kermavaahdosta. Sekoita kukin täyte hyvin sekaisin. Ota kakkupohja pois jääkaapista ja lisää ensimmäinen täytekerros eli valkosuklaa. Laita kakku vähäksi aikaa jääkaappiin jäähtymään, noin 20 minuutiksi. Sen jälkeen kaada maitosuklaakerros ja laita kakku vielä hetkeksi jääkaappiin. Lisää vielä lopuksi tummasuklaakerros. Anna kakun olla hyvin kelmuun käärittynä jääkaapissa muutaman tunnin, tai yön yli