Eräs ystäväni lopetti työpaikassaan, hyppäsi kohti uusia haasteita. (pelkäsi kuitenkin että on hypänny makoplätsin, mutta tuskin sentään, sen verran mielestäni suunnitelmat kuulostaa juuri häneltä itseltään)

Tämä ihana 3 munan pikkukakku meni hänen muutamalle työtoverilleen.

Kakun kahdessa välissä on toiveesta sitruunaista täytettä. Toiseen väliin sipaisin kerroksen Lemon curdia. Kävi pieni moka sillä väliin piti laittaa muutakin, toivon kuitenkin ettei kakku maistunut mauttomalta...

Päälle toiveesta kinuskia. Mun kinuskista tuli pikkasen jämäkkää tavaraa, ja näin ollen en saanut siihen kaunista kiiltoa. Maku kuitenkin oli ihan kohdillaan.

Ystväni on aika rock henkinen, ellei jopa Hevi, niin kauhian paljon en hörhellyksiä halunnut laittaa. Muutama hempukka kukka ja pikkupikku leppäkertut saivat ajaa koristeiden asemaa.

Pursotukset tein Valion kevyt vispillä sillä Prismasta hitto soikon oli Flora vispi loppu ??? Tuo kevyt vispi ei ihan totellut minua niin kuin olisin halunnut ja lämmintä ilmaakin oli ilmassa ihan liikaa. Mutta ilmeisesti pursotukset olivat pinnalla perille asti pysyneet.

Tässä mun ensimmäinen pahvisessa kakkulaatikossa lähtevä kakku on matkalla maailmalle.

Tuosta näkkeekin miten pieni se on

Noiden kakkulaatikoiden hinnoissa on muuten valtava ero... Tämän laatikon hinta oli 2,70, kun taas toisesta paikasta ostamani ikkunaton laatikko, saman kokoisena oli 1,25... Pitänee jatkossa tarkkailla hintoja vähän paremmin....