SAVUJUUSTO-TONNIKALAVUOKA

1416191.jpg

2 prk tonnikalahiutaleita öljyssä

1 ruukku ruohosipulia

150g savusulatejuustoa

500g perunasipulisekoitusta (pakaste)

2 dl ruokakermaa

1/2 tl suolaa

1 tl timjamia

Valuta öljy tonnikalasta. Hienonna ruohosipuli ja savujuustoviipaleet. Sekoita ruohosipuli, juusto, tonnikala ja perunasipulisekoitus keskenään. Laita voideltuun vuokaan. Sekoita keksenään kerma, suola ja timjami. Kaada vuokaa päällimäiseksi.

Kypsennä uunin alatasolla, 200 astetta ja noin tunti.

Oikein maukasta, lapsetkin tyhjensivät lautasensa mukisematta. Tarjoilin jäävuorisalaatti-Ananassalaattia ruuan kanssa. Ohje on uusimmasta Yhteishyvän Ruoka maailmasta.