Jouluksi tein sekä itselleni että siskolleni

ROCKY ROAD -suklaata

Ohjeen bongasin ensin Mimmiltä, ohjetta kuitenkin tsekkasin sitten Catalinalta Elviksen keittiöstä. Siskoni versioon upotettiin kuitenkin pähkinöitä ja vaahtokarkkeja seuraavanlaisissa mittasuhteissa.

3 levyä Fazerin sinistä suklaata
220 g Saksanpähkinöitä, Pekaanipähkinöitä ja Cashewpähkinöitä.
90g Väiski vaahtokarkkeja

Sulata suklaa kulhossa vesihauteessa. (sulatin ihan mikrossa, Tupperwaren mikrokannussa)Pilko vaahtokarkit ohuiksi siivuiksi ja sekoita pähkinöiden kanssa. (mä palastelin osan pähkinöistä kun oli niin kovin suuria) Vuoraa uunivuoka tuorekelmulla. Kaada suklaa pähkinöiden ja vaahtokarkkien päälle, sekoita ja levitä massa uunivuokaan tasaiseksi kerrokseksi. Siirrä vuoka kylmään, kunnes suklaa kovettuu. Leikkaa annospaloiksi.

Mä sekoisin tähän suklaaseen ihan täysin, niiiiiiiin taivaallisen hyvää herkkua. Tulee varmasti tehtyä toistekkin. Eikä tämä ole yksin joulun herkkua. Catalina oli tehnyt tätä Juhannuksen aikoihin.