Juu, nää on siis otettu Lepakko keittiössä (jota blogia ei VIELÄKÄÄN ole avattu, vinkki vinkki) kavereilta. Näin ohi mennen kun näitä tehtiin ja sitten söin ja oli nameja. Pakko oli kokeilla, olivat tarjolla lastenvaatekutsuillani, sekä äijän "synttäri kahveella". Mä tykkäsin edelleen. Ihanan nopeesti suolaista pöytään.

1832746.jpg

Mä tein nää näin:

Muutama suorakaiteen mallinen rieska

Ranskankermaa ja paketti ruohosipulituorejuustoa, koko paketti tuorejuustoa, siihen lisäsin pari ruokalusikallista ranskankermaa, notkistin jotta on helpompi levitää.

Naudan pippurifilettä, ohuen ohutta.

paprikaa pieninä paloina.

Levitä tuorejuustohässäkkä rieskalle, siihen tota paprikasilppua ja naudan ohuen ohuet kokonaisina siihen päälle (mulla meni 3/ rieska) Rullaa piukkaan ja anna vetäytyä viileäss. Leikkaa kiekoiksi ja tarjoile.

Nämä ohjeet on yhtä epämääräiset kuin miten ne sainkin. Tällä mennään.

On taas muuten Lepakko kämmäillyt keittiössä, voi kun pääsisitte lukemaan miten suolaa ei saa rouhia myllystä väärään suuntaan, kuinkas siinä sitten kävikään...