Viikko on ollut yhtä hullunmyllyä! Ei se, että aloitin uudessa työpaikassa riitä, vaan heti alkuviikkoon maanantaille tuli muutakin jännitettävää. Olimme Kaisan kanssa Kotivinkin haastattelussa. Haastattelu koski SLY 8 kierrosta, tai oikeastaan sitä että mitä kaikkea SLY touhuun liittyy. Aika jännittävää, ja sen myönnän ettette näe minua seuraavassa Suomen huippumalli haussa -ohjelmassa. Lehti jutun ilmestymisajankohdasta en tiedä, ehkä ennen joulua, ehkä ei. Molemmat leivoimme kakun jossa käytimme SLY paketeista saatuja juttuja. Tässä minun kakkuni:'

KUVASTA KIITOS KUULUU KAISAN MIEHELLE.

MANSIKKA-MANGOKAKKU

Kakussa on riisisuklaa pohja. Sain Slyltani puffattuja riisejä, joihin sekoitin sulaa tummaa suklaata. Painelin kakkuvuuan pohjalle kuten keksi pohjatkin.

Loppu ohje menee kutakuinkin näin, josta ideat ja suhteet Kirsiltä.

 Mansikkamousse

6 liivatelehteä

1 prk Flora Vispiä

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

1,5 dl sokeria

1,5 dl soseutettua mansikkaa


Pinnalle

3 prk Muksu mangoyllätystä

2 liivatelehteä

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja lisää sen joukkoon sokeri, tuorejuusto ja mansikkasose. Liuota pehmenneet liivatelehdet kiehuvan kuumaan mehutilkkaan ja lisää mansikkaseoksen joukkoon hyvin sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle reunavuoan sisään ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

Laita 2 liivatelehteä pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna 1 purkki Mango-Pilttiä kiehuvan kuumaksi kattilassa ja liuota joukkoon pehmenneet liivatelehdet. Lisää sekaan loput mangososeet ja levitä hyytyneen kakun päälle. Anna olla jääkaapissa vielä jonkun aikaa, että mangosose hyytyy.

Koristeina minulla on Slylta saamiani suklaasydämiä ja kermavaahtoa.