Tuli tehtyä kaameaan nälkään yhtenä iltana pizzaa. Kokeilin erilaista leivinjauhe pohjaa kuin ennen. Pohjan ohje on kirjasta Pipareista pitsikakkuun, mutta vain pohja, täyte on sitten ihan sitä mitä kaapistani sattui löytymään.

Pohja:

2 dl maitoa
80g rasvaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl suolaa

Sekoita rasva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon, vaivaa hieman.

Lisää täytteet, mulla kaapista löytyi:

Salsa kastiketta (medium)
Tonnikalaa
Ananasta
Tomaattia

Juustoraastetta ja pizzamaustetta

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 15 minuuttia. Mulla on paistokivi jonka päällä teen aina pizzan, kuten nytkin.

Jälkkäriksi herkuteltiin OMENALETTUJA, itse tehdyllä omenahillolla.

Lisäsin tavalliseen peruslettutaikinaan karkeaksi raastettua omenaa ja vaniljasokeria. Omasta puusta tulee sen verran pieniä omenoita että laitoin kahden omppun raasteen. Hillo on keitetty myös ihan oman puun ompuista, hillosokeriin.

Lapset sekä äiti nautti ateriastaan!