Helteet ei sitten hellittäny. Se näkyy siinä miten kerma käyttäytyi. Ja nyt päivitän uudelleen tätä hiton kakkua kun joku V***uilee mulle ihan täysillä nyt!

Pojan Mamma toi tuollaisen kuvan Tampereen reissulta. Muuten kiva mut saiskohan siihen suomenkieliset käyttöohjeet??? Vähän se repeili ja pursotukset on lättäniä kun kerma meni vähän rakeiseksi.

1246551604_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

4 munan kakkupohja jaettu kolmeen ja väleissä Maniskka-jugurttimoussea. Tämä ohje kaksinkertaisena.

Mansikka-jugusttimousse:

2 liivatelehteä

2 dl kermaa

1 1/2 dl mansikoita

1/2 dl tomusokeria

1 keltuainen

1 dl ruuanvalmistusjugurttia

Liota liivatteita kylmässä vedessä 5 minuuttia. Vatkaa kerma. Hienonna mansikat. Vatkaa tomusokeri ja keltuainen vaahdoksi. Kääntele joukkoon mansikanpalat. Ota liivatteet ja sulat ne kattilassa. Kääntele nopeasti liivatteet ja sen jälkeen kermavaahto ja jugurtti munavaahdon joukkoon.