PETTYMYSTEN PÄIVÄ!! yhdet itkut on itketty, toiset on tulossa. Aloitan toisista itkuistaa. Kirsillä näin ohjeen Charlottaan, jota ehdottomasti halusin kokeilla. Meillä jäi viimeviikolla töistä yhdestä palaverista kokonainen kääretorttu syömättä. Ajattelin ilahduttaa työkavereitani tekemällä siitä heille kahvipöytään kahvin seuralaista... En ottanut kameraa töihin mukaan. Ajattelin, paremminkin kuvittelin ottavani kuva työkameralla. En halunnut kumota kakkua vielä kotona, kuljetuskin on helpompaa näin. MUTTA kuinkas ollakaan, kameran pattereita ei tahdo saada ladattua, pattereita ei ole tarpeeksi, enkä todellakaan ala juoksemaan kauppaa. Näin ollen kuva on otettu siinä kiireessä kun patterit jaksaa. Mutta on edes jotain.... ITKU ON LÄHELLÄ!

1854290.jpg

OHJE (hieman muunneltuna Kirsin ohjeesta):

Charlottaan tulee:
 1 kaupan mansikka-kääretorttu

TÄYTE:
1 prk mansikkakermaa
 mansikka-tomusokeria
Vadelmia (paljon)
vajaa 1 pss Marianne Crushia( Mä hullu  laitoin koko pussin, vahingoissa kylläkin)
5 liivatetta
1 dl Karviasmehua


Ota pyöreä n. 1½ litran muovi- tms. kulho ja vuoraa se ensin tuorekelmulla ja sen jälkeen tiiviisti kääretorttuviipalein.

Liuota liivatteita kylmässä vedessä kymmenisen minuuttia. Vaahdota sillä aikaa kerma vaahdoksi, ja mausta sopiva maku sokereilla. Lisää vaahdon joukkoon Marianne Crush. Kuumenna 1 dl mehua kiehuvaksi (esim. mikrouunissa lasissa) .
Puristele liivatteet pois liotusvedestään ja sulata ne kuumentamaasi mehuun. Yhdistä tämä liivateliemi kermavaahtoon, samaten vadelmat.
Kaada täyte kulhon keskelle (kääretorttuviipaleiden päälle)  ja tasoita pinta kääretorttuviipaleiden tasolle. Hyydytä kokonaisuus kylmässä, mieluiten seuraavaan päivään. Ennen tarjoilua kumoa kakku vuoasta tarjottimelle.