NAM! Me and I kutsuille "piti" tehdä gluteenitonta. Ohjeen otin Pullahiireltä ja vaihdoin jauhot gluteiinittomiin jauhoihin.

016-normal.jpg

Brownie:
100g tummaa suklaata
100g margariinia ta voita
1 1/2 dl sokeria
1/2 tl vaniljasokeria
3 munaa
1 3/4 dl gluteenittomia jauhoja

Tuorejuustotäyte:
200g appelsiinituorejuustoa
1/2 dl sokeria
1 muna
4 tl gluteenitonta jauhoa
1 tl vaniljasokeria

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Valmista ensin brownie-taikina: Sulata suklaa ja rasva kattilassa miedolla lämmöllä. Sekoita sulaneiden aineiden joukkoon sokeri ja vaniljasokeri. Jäähdytä noin 15 min. Sekoita sen jälkeen joukkoon munat jajauhot. 

Valmista tuorejuustotäyte vatkaamalla kaikki ainekset keskenään tasaiseksi. Levitä 2/3 osa brownie-taikinasta neliönmalliseen n. 21cmx21cm vuokaan, joka on vuorattu leivinpaperilla. Levitä tuorejuustotäyte taikinan päälle ja levitä sitten loput brownie-taikinasta täytteen päälle. Paista noin 30 minuuttia. Jäähdytä vuokassa ja leikkaa sopiviksi paloiksi - herkuttele.